Monday, December 29, 2008

SKATEBOARD BARU!HUHU

well helo there...
hehehe..ok..ari ape tah kn..aku g tesco..then ayah aku masok tempat yg mcm game tuh..(yg penoh ngan basikal n other things)..so aku pon tgk laa kt skate board nyer section..skali berminat..ayah aku ckp.."haa amek la satu..".then aku ckp " btol ke nih bah?".aku ingat kn guro..skali aku cm x nk tp nk tp cam x nk tp nak..n i was confused...which one is the answer..aku jln2..piker..then tanye kkk aku..nk amek ke x?mane la tau..kkk aku ckp.tanye mama kkk aku ckp..then aku tanyer n she said "bile nyer kamu nk maen..kn nk g asrama.".n i think..btol gak..tp bler dah jln jaoh sket..aku tanyer lagi kkk aku the same question...n kkk aku ckp..ala amek jerlah.. " kaching!!"..hehe..then aku amek n pay n go home n cabot plastik..next day..aku skate.huhu..

THE END~
well..thats all about my NEW skate board..xlaa nk citer psl bli shampoo sume kt tesco tuh..hmm...

chow~

2 comments:

syifaamar said...

haha,
lamenye nak buat decision.
well,baguslah kau dah beli,
tak de lah asyik main game je.

e-khmal said...

yelka..kalo aku beli x maen ..buat aper kn??mmbazer jerla..laen la kalo kaye nk mmpos